Håndarbeid til inntekt for vannprosjekt på Mallorca


En håndarbeidsgruppe på Geilo arrangerer basar i kulturkyrkja til inntekt for Sjømannskirkens vannprosjekt på Mallorca. Det er plass til flere i gruppa, ønsker du å delta?

Det er etablert en håndarbeidsgruppe på Geilo for å bidra til Sjømannskirkens vannprosjekt. Gruppa produserer håndarbeid som skal loddes ut under en basar lørdag 21.oktober på kirketorget i Geilo kulturkyrkje. Inntekten vil gå til innkjøp av kjølebager til vannprosjektet på Mallorca.

Flere er hjertelig velkommen til å bli med i håndarbeidsgruppa, og de er takknemmlige for alle bidrag som strikkeprodukter, trearbeid og annet håndtverk. Du kan både gi ting du har laget selv og kjøpt. Produktene kan leves i resepsjonen i kulturkyrkja mandag -fredag, kl. 09-15.

For nærmere informasjon om prosjektet ta gjerne kontakt med diakon Line Bakke, tlf: 92850434, eller til Grethe Nestegaard, tlf: 99368684.


Sjømannskirkens vannprosjekt

Hver sommer deles det ut inntil 400 glass vann pr. natt til ferierende ungdom på Mallorca. Dette er et prosjekt som i flere år har blitt sponset av Europeisk Reiseforsikring. Det er Sjømannskirkens nattevandrere som utfører prosjektet i de travle gatene i Magaluf. Vannprosjektet har blitt tatt godt imot og er et kjærkomment tiltak da vann er både kostbart og en nødvendighet også i varmen midt på sommeren.

Tilbake